29 de marzo de 2007

TV3

Increible. Aquest és l'adjectiu que em surt al veure la noticia. Resulta que el "Gobierno Valenciano" ha decidit que la gent d'aquesta terra no podem vore la televisió catalana. No sé qué pensar. Les idees se m'han congelat.



Digeu-me alguna cosa. És patètic.

6 comentarios:

teresa dijo...

Hola he vist el teu comentari en el meu blog, bé he deixat altre vincle per si et pot interesar... publiquen articles de e.f. es prou conegut, però ahi està per si et pot solucionar algo.

Anónimo dijo...

tenemos que boicotear los repetidores de canal 9

Anónimo dijo...

La culpa no es del gobierno valenciano.
Montilla fue el ministro que le dio licencia a La sexta y ocupó las frecuencias de TV3.
Acció Cultural declaró entonces que no pasaba nada. Que no era un paso atrás, que era un paso adelante x q TV3 entraba en la era digital del TDT. Pero claro, ahora vienen elecciones y toca meterle puyas al PP.,..... ay, ay, ay

Anónimo dijo...

Anònim, no entenc molt bé aquesta explicació, ja que encara que ens llevaren la senyal ara fa uns mesos en quant a l'analògica, fins ara haviem vist la TV3 pel TDT. Avui en dia el que ens volen llevar és també el TDT i així ja no podrem triar quina televissió gaudir. Segueix dient el mateix, lamentable.

Paco García.

Laura dijo...

El PP té por que als valencians se'ns informe d'una realitat diferent a la d'ells per això han eliminat la tv3 tant de l'analògica com de la TDT.Açò no es pot permitir ja que tv3 és una de les cadenes que ajuda a l'estandarització de la llengua dels Països Catalansn no com canal 9.

El Racó de la Taronja dijo...

L'última noticia és que a Alacant els jutjats han donat la raó al Govern Valencià, ja que sembla que TV3 està emitint de manera il.legal. Ara bé, segons tinc entés jo, Punt Dos també ho està fent així. Sabeu alguna cosa?